Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
27/11/2017

Moltes gràcies per fer-lo possible!

El divendres  24 de novembre vam celebrar a Barcelona el 7è Concert per la Pau i el Desarmament amb la participació de The Sey Sisters.

Una intervenció inicial del president de FundiPau, Antoni Soler, va donar pas a l’excel·lent actuació que l’Edna, la Yolanda i la Kathy, les germanes Sey, van oferir als assistents a la Basílica del Pi. Una vetllada que va servir de punt de trobada per a les persones que comparteixen els valors del treball per la pau i la convivència.

Moltes gràcies a totes les persones que el vau fer possible!!

Aquí teniu un recull de fotos i vídeos de l’acte:

The Sey Sisters – són tres germanes d’origen ghanès que formen un dels conjunts vocals més emblemàtics d’aquests moments. En els seus espectacles conviden a un viatge musical que va del gospel fins la música africana en uns cants que transmeten l’emoció que sorgeix de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Coneix The Sey Sisters a la Web del grup i al programa Tot un món de TV3

El Concert per la Pau i el Desarmament, organitzat per FundiPau, vol ser un espai de trobada per a totes aquelles persones que comparteixen els valors del treball per la pau, els drets humans i la convivència pacífica. Aquest any, a més també es va celebrar que la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears, de la qual som membres actius, ha estat guardonada amb el Premi Nobel de la Pau.

 

Els beneficis del concert es destinaran a la tasca per la pau i el desarmament de FundiPau.