Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
26/09/2019

Moltes gràcies per fer-lo possible!

Un centenar de persones van omplir el restaurant Semproniana el dimecres 25 de setembre per participar en el Sopar Blanc. Els comensals van poder gaudir de la bona cuina de la xef Ada Parellada, compartir taula i conversa amb persones compromeses amb al cultura de pau, i donar suport al treball per la pau i el desarmament que des de fa 36 anys duu a terme FundiPau.

Al final de la vetllada, hi va haver les intervencions de diverses persones: El president i la vicepresidenta de FundiPau, Antoni Soler i Carme Suñé, van explicar la tasca de l’entitat i la importància que cadascú en la seva mesura es comprometi en el treball per la pau; l’activista i economista Arcadi Oliveres va recordar la seva relació amb FundiPau des de la seva creació i va insistir en el greu desequilibri que hi ha entre les grans inversions militars i la minsa inversió en temes socials, una situació que cal revertir; i, finalment, el  filòsof Xavier Antich va reflexionar sobre el valor i la necessitat del treball per la pau i de la importància del diàleg i de l’acció noviolenta.

Des de FundiPau volem agrair a la xef Ada Parellada, al Semproniana, a Sabaté i Coca, a Gramona, als ponents i a cadascun dels comensals haver fet possible que el Sopar Blanc fos un èxit: Moltes gràcies! El vostre suport ens anima a continuar amb més força la nostra tasca per la pau. 

El sopar es va emmarcar en la Setmana d’Acció Global per la Pau, el Clima, el Desenvolupament Sostenible i l’abolició de les armes nuclears. Una setmana que va començar el dia 21, Dia Internacional per la Pau, va continuar amb les cimeres sobre el clima i els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les Nacions Unides i va acabar el 26, Dia per l’Eliminació de les Armes Nuclears.

Recull de fotos del Sopar Blanc: