L’exposició ‘Armes Nuclears #MaiMés!’ a Lloret de Mar

L’exposició ‘Armes Nuclears #MaiMés!’ a Lloret de Mar

El divendres, 28 de gener, s’inaugura a Lloret de Mar l’exposició de FundiPau sobre les armes nuclears que aborda la situació actual, els riscos que comporten i la tasca de la societat civil per abolir-les.

Es podrà visitar al Teatre de Lloret els divendres 4 i 11 de febrer i els dissabtes 22 i 29 de gener i 5 i 12 de febrer de 19 a 21 h. Fins el 15 de febrer, també es faran visites concertades amb alumnes de les escoles i instituts de Lloret. 

Més informació

Quan fa un any (el 22 de gener) que va entrar en vigor el Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears, és especialment important que la ciutadania conegui el perill que representa que al  món hi hagi 13.080 armes nuclears en mans de nou països i que es mobilitzi per posar fi a aquesta amenaça.

https://fundipau.org/wp-content/uploads/2022/01/Armes-Nuclears.jpg