Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/04/2012

Per Sant Jordi, regala la pau que fa somriure

Seriosament… 25 arguments per la pau en còmic

Pels que seguiu la tradició de regalar un llibre el dia 23 d’abril, la Fundació per la Pau us proposa un còmic que aborda la construcció de la pau des de la perspectiva de l’humor. Les il·lustracions són de 25 humoristes gràfics de renom. El trobareu al local de la Fundació o a la botiga electrònica.

Còmic per la pau

Aquest còmic que tens entre les mans pot ser perillós. Potser et farà pensar. Conté 25 idees que ens poden ajudar a construir una Cultura de Pau i 25 magnífiques pàgines a tot color plenes d'enginy, il•lustrades per 25 dels millors humoristes gràfics del nostre país i alguns de fora. Compte! Et podria fer canviar de parer… i podries començar a pensar que la pau és possible.

Amb aquest text, la contraportada del llibre Seriosament…25 arguments per la pau en còmic, convida al possible lector a endinsar-se en les pàgines del llibre que té entre les mans.

Es tracta d'un còmic, que conté les 25 idees del document Cap a una cultura de pau. 25 arguments, il·lustrades en pàgines din A4 i a tot color pels següents humoristes gràfics: Cesc, El Gat Invisible, Máximo, Josep Maria Queralt, Daniel, Félix, Jap, Ferreres, Forges, Monteys, Ricardo Jurado, Ventura i Coromina, Álex Fito, Fer, Minoves, Toni, Romeu, Bié, Azagra, Nando, José Luís Martín, Krhan, Jan, Jordi Soler i Calpurnio.

El podeu trobar al local de la Fundació Per la Pau (c/ Casp 31, 2n 1a, de Barcelona) o bé a la botiga electrònica.

Preu: 12 € + 3 € de despeses d’enviament. Total: 15 €