Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
20/06/2006

Presentació col·lectiva d’objectors fiscals a Girona

Enguany la presentació col·lectiva de declaracions de renda de persones que reclamen el dret a l’objecció fiscal a les despeses militars, també té com a objectiu donar suport al recurs presentat per Joan Surroca davant el Tribunal Constitucional.

Com ja ve sent habitual en els últims anys, aquest proper divendres 23 de juny a les 13h. davant de la Delegació d’Hisenda de Girona tindrà lloc la presentació col·lectiva de la campanya d’objecció fiscal a les despeses militars.

Enguany la campanya també vol expressar el suport al recurs presentat per Joan Surroca, exdiputat al Parlament de Catalunya. Aquest recurs d’empara impugna la resolució del TSJC en què no es permetia aplicar el dret a l’objecció fiscal a les despeses militars.

La campanya és impulsada pel grup local de Fundació per la Pau i la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines.

Esperem, doncs, la vostra presència a l’acte, on es donaran més detalls del funcionament de la campanya, i on compareixeran objectors fiscals i persones que hi donen suport.

Divendres 23 de juny de 2006, a les 13h.
davant de la Delegació d’Hisenda de Girona

Informació de la campanya a www.solidaries.org/ofiscal

Per a més informació:
CeDRe. Centre de Recursos de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l’Alt Maresme
Tel. 972 21 99 16
www.solidaries.org

solidaries@solidaries.org