Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
08/05/2008

Punts de trobada per la pau

 

El Centre per la pau Baketik, amb seu a Arantzazu (País Basc) ha editat el llibre ‘Punts de trobada intercultural i interreligiosa. Una proposta i 80 pregàries i textos per la pau’. Aquesta iniciativa, compta amb el suport de la Fundació per la Pau i d’Unescocat.

“Punts de trobada intercultural i interreligiosa. Una proposta i 80 pregàries i textos per la pau” vol ser una eina per aprofundir en l’ètica com a fonament de la pau i de la resolució constructiva de conflictes. La idea inicial dels autors és que l’obra serveixi per ajudar els seus lectors a comprendre el món i la seva complexitat a través de la sublimació que les diferents cultures i religions han fet de la pau i de la dignitat humanes.

El llibre s’adreça principalment al món de l’educació, tant als educadors com als alumnes i les famílies. Als agents institucionals, polítics, acadèmics i socials que tenen la responsabilitat de promoure la convivència en els àmbits local i global. I a totes les persones que tingui inquietud per aquest tema.

La iniciativa de Baketik es va presentar el passat dimarts 29 d’abril, al Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’acte va comptar amb la presència del director de Baketik, Jonan Fernández, el director d’Unescocat, Miquel Àngel Essomba, i el director de la Fundació per la Pau, Jordi Armadans.

Llibre en pdf (1 Mb)