Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
21/01/2007

Rebecca Peters a la Pedrera

Dins el marc del cicle Veus de Pau a la Pedrera, la Fundació per la Pau ha convidat Rebecca Peters, portaveu de la campanya internacional Control Arms i directora de la xarxa mundial IANSA, a fer una conferència sota el títol ‘Cap al control mundial del comerç d’armes’.

El 2006 ha estat un any clau per avançar cap al control mundial del comerç d’armes. A finals d’any, l’ONU, després d’una intensa campanya mundial, va aprovar una històrica resolució a favor d’elaborar un Tractat Internacional per a regular el comerç d’armes.

Veus de Pau a la Pedrera és un cicle que, amb el suport de la Fundació Viure i Conviure de l’Obra Social de Caixa Catalunya, porta a la ciutat de Barcelona, a l’emblemàtic edifici de la Pedrera, una personalitat rellevant de l’àmbit internacional que s’hagi significat pel seu treball a favor d’una cultura de pau.

Serà el dimecres 7 de març a les 19:00 hores a La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92). L’entrada és lliure, però cal confirmar l’assistència prèviament al telèfon 902 400 973 de l’Auditori de la Caixa Catalunya a partir del divendres 23 de febrer de 2007.