Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
10/02/2011

Renovada la web del Concurs d’Animacions per la Pau

La nova web incorpora les 45 animacions de les tres edicions del concurs, així com una cerca per temes.

La web té l'objectiu de ser una eina útil per a educadores i educadors per la pau, membres de campanyes de desarmament i desmilitarització, periodistes, i a tothom qui estigui interessat en el foment de la cultura de pau. Amb la renovació de la web s’hi han afegit les animacions de les dues edicions anteriors i s'ha traduït al castellà i a l'anglès.

Els usuaris podran:

. Veure totes les animacions gratuïtament tantes vegades com vulguin.
. Usar-les i compartir-les lliurament, encastant els vídeos a la pròpia web o compartint-los per xarxes socials amb un sol clic (Facebook, Twitter, Delicious, etc.).
. Opinar sobre les animacions fent ús dels comentaris.
. Fer cerques per temes amb el núvol d'etiquetes (noviolència, resolució de conflictes, desarmament, etc.).
. Accedir a tota la informació actualitzada del Concurs d'Animacions per la Pau.

La Fundació per la Pau havia iniciat la renovació de la web del Concurs d'Animacions per la Pau l'octubre del 2010, quan es va fer el lliurament de premis i es van posar a internet les animacions de la tercera edició. Ara, la web ja està completa.

El Concurs d'Animacions per la Pau es convoca cada dos anys i té com a objectiu crear un fons d'animacions sobre pau, que serveixi de material d'educació i sensibilització per la pau. Fundació per la Pau en té cura, en garanteix la integritat, i en facilita la seva difusió de tal manera que tothom qui ho vulgui en pugui fer ús.

Totes les animacions estan subjectes a una llicència Creative Commons que en permet la còpia, distribució i comunicació, així com fer-ne còpies derivades, sempre que s’en reconegui l'autoria inicial, no se'n tregui un profit econòmic, i es mantingui la mateixa llicència.