Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
15/10/2007

‘Sense armes, un món més segur’. La Fundació per la Pau llança la segona edició del Concurs d’Animacions per la Pau

Aquesta setmana, la Fundació per la Pau llança la segona edició del Concurs d’Animacions per la Pau. En aquesta nova convocatòria, els participants hauran de centrar les seves animacions en el tema “sense armes, un món més segur”.

El concurs ofereix la possibilitat de participar-hi en dues modalitats; spot –treballs de menys d’un minut de durada–, i curtmetratge –de més d’un minut de durada–, i en dues categories; júnior –menors de 18 anys–, i sènior –majors de 18 anys–.

Les animacions es poden realitzar en qualsevol tècnica (dibuix, plastilina, flash…) i s’hauran de facilitar en els formats que es detallen a les bases que trobareu a la web del concurs: www.fundacioperlapau.org/concurs.

Premis
Els treballs guanyadors rebran un premi de 300 € en cadascuna de les dues categories de la modalitat spot i de 600 € en les de la modalitat curtmetratge. A més, tots els treballs premiats i tots aquells que el jurat consideri oportú per la seva qualitat, s’inclouran en un DVD i s’exhibiran en diversos festivals i certàmens com Animac, de Lleida, en cinemes com el Verdi de Barcelona o el Truffaut de Girona, i a la televisió, gràcies a un acord amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. A més, estaran penjats de forma permanent a la web del concurs.

El concurs de la Fundació per la Pau té per objectiu el foment de la creació d’animacions digitals a favor de la cultura de pau per augmentar el vincle de la comunitat artística amb el foment i la sensibilització per la pau. A més, també pretén crear un fons permanent de pel·lícules animades, gestionat per la mateixa Fundació per la Pau, que estigui a la disposició d’aquelles persones i entitats que promoguin els valors propis de la cultura de pau.

Per a dur a terme la inscripció, cal omplir el formulari que apareix a la web del concurs. S’acceptaran els treballs que arribin abans del 30 d’abril de 2008.

El Concurs d’Animacions per la Pau compta amb el suport de l’l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Pangea; UPC; Cinemes Verdi; Animac, de Lleida; Animadrid; Canal Solidari; Cinema Truffaut; ASIFA Catalunya; Museu del cinema, de Girona; Casal d’associacions juvenils de Barcelona; Departament d’Educació de la Generalitat; Casas, projectes audiovisuals; i la Xarxa de Televisions Locals.

Participa! Hi guanyarà tothom.

Contacte per a mitjans de comunicació:
Fundació per la Pau
Lourdes Vergés, tel. 93 302 51 29
lverges@fundacioperlapau.org

www.fundacioperlapau.org