Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
19/04/2017

Dies Mundials d’Acció sobre la Despesa Militar

Diversos governs d’arreu del món aposten fermament per incrementar la seva despesa militar. Tant els Estats Units, com els governs Europeus membres de l’OTAN, la Xina, l’Aràbia Saudita i el Japó, entre altres, han anunciat increments en les seves inversions en defensa, recerca i desenvolupament militar.

En aquest context, la Campanya Internacional sobre Despesa Militar (GCOMS per les sigles en anglès) fa una nova crida a reduir aquesta despesa i a avançar cap a un enfocament de la seguretat humana que abordi els problemes reals de les persones. Declaració de la Campanya GCOMS_2017_en castellà.

Del 18 al 28 d’abril, la campanya organitza els Dies Mundials d’Acció sobre la Despesa Militar durant els quals es duran a terme activitats arreu del món per reclamar la reducció de la despesa militar. Llista d’activitats

A Catalunya, el proper dimarts, 25 d’abril a les 19.00 h, Colin Archer, secretari general de l’International Peace Bureau durant 26 anys, participarà en un acte a la Fede.cat per dialogar sobre el militarisme.

 

Acte a Barcelona

Aquest acte forma part dels Dies Mundials d’Acció sobre la Despesa Militar impulsats per la Campanya Internacional que coordina el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i de la qual forma part FundiPau.