Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

Signa pel desarmament

Demanem al Govern català i al Parlament de Catalunya:

 1. Que mostrin un suport actiu al Tractat sobre Comerç d’Armes (TCA), la seva plena universalització i el seu compliment.
 2. Que vetlli perquè les vendes d’armes a l’Estat respectin els criteris del TCA, la normativa comunitària i la Llei espanyola i, així, no es puguin autoritzar vendes d’armes que puguin incórrer en la vulneració dels drets humans i la perpetuació del cicle de la violència.
 3. Que reclami una solució al problema que, en termes de seguretat, suposa l’existència de 15.000 armes nuclears al món.
 4. Que doni suport als Estats que impulsen el ‘Compromís humanitari’ en demanda d’un tractat de prohibició de les armes nuclears.
 5. Que aposti per una normativa internacional que prohibeixi el desenvolupament dels robots assassins.
 6. Que es comprometi a que cap empresa i centre d’investigació a Catalunya participi de la recerca sobre robots assassins.

I demanem al Govern espanyol i al Congrés dels Diputats:

 1. Que continuï donant suport al Tractat sobre Comerç d’Armes (TCA) i treballi per a la seva plena universalització.
 2. Que, seguint els criteris estipulats al TCA, la normativa comunitària i la Llei espanyola, no s’autoritzin vendes d’armes que puguin incórrer en la vulneració dels drets humans i la perpetuació del cicle de la violència.
 3. Que es comprometi a col·laborar en la solució del problema que, en termes de seguretat, suposa l’existència de 15.000 armes nuclears al món.
 4. Que, conjuntament amb la resta de països que l’impulsen, se sumi al ‘Compromís humanitari’ en demanda d’un tractat de prohibició de les armes nuclears.
 5. Que en els fòrums internacionals formi part dels Estats que exigeixen una normativa que prohibeixi el desenvolupament dels robots assassins.
 6. Que garanteixi que cap empresa ni centre de recerca de l’Estat participi en el desenvolupament de robots assassins.

Des de FundiPau farem arribar les signatures recollides tant al Govern i al Parlament, com al Govern espanyol i al Congrés dels Diputats.

Amb el suport de:

ACCD

cooperaciócatalana.gencat.cat