Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
30/01/2013

Situa el DENIP al mapa!

Avui celebrem el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El Mapa DENIP 2013 permet recollir, visualitzar i localitzar les activitats fetes durant el DENIP a les escoles i instituts de Catalunya. Aquesta jornada vol fomentar la cultura de pau i la noviolència coincidint amb l'aniversari de la mort del Mahatma Gandhi.

El Mapa DENIP és un mapa col·laboratiu, creat per FundiPau, on les escoles i instituts que han celebrat la jornada poden situar-hi l'activitat que han fet i enllaça-hi fotos, vídeos, articles, etc. que tinguin penjats a la plana web del seu centre. Aquí trobareu les que es van fer l'any passat: Mapa 2012

Propòsta didàctica

Com a activitat pel Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, del 2013, us proposem analitzar el greu problema que representa la presència massiva i el descontrol de les armes al món.

La proposta didàctica recollirà arguments en favor de controlar les armes, que s’enviaran a la campanya internacional Armes Sota Control i a les Nacions Unides.

Descarregar en pdf

El Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP) se celebra cada 30 de gener des de fa 50 anys per commemorar l'aniversari de la mort de Gandhi el 1948.