Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
13/11/2017

Vindràs? Celebrem el Nobel de la Pau a l’abolició de les armes nuclears

El proper divendres  24 de novembre de 2017 celebrarem a Barcelona el 7è Concert per la Pau i el Desarmament amb la participació de The Sey Sisters que presentaran Let Freedom Ring.

Aquest concert estava inicialment previst pel 5 de maig però es va haver d’ajornar. Les persones que conserveu l’entrada, la podreu fer servir el 24 de novembre.

The Sey Sisters – l’Edna, la Yolanda i la Kathy- són tres germanes d’origen ghanès que formen un dels conjunts vocals més emblemàtics d’aquests moments. En els seus espectacles conviden a un viatge musical que va del gospel fins la música africana en uns cants que transmeten l’emoció que sorgeix de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Coneix The Sey Sisters a la Web del grup i al programa Tot un món de TV3

El Concert per la Pau i el Desarmament, organitzat per FundiPau, vol ser un espai de trobada per a totes aquelles persones que comparteixen els valors del treball per la pau, els drets humans i la convivència pacífica. Aquest any, a més també podrem celebrar que la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears, de la qual som membres actius, ha estat guardonada amb el Premi Nobel de la Pau.

7è Concert per la Pau i el Desarmament

The Sey Sisters presenten Let Freedom Ring

Dia: divendres, 24 de novembre de 2017
Hora: 20.30 h
LLoc: Basílica de Santa Maria del Pi (Plaça del Pi, 7 – Barcelona)

Entrades anticipades a:

  • Local de FundiPau (Av. Meridiana, 30 – 32, esc. A, entl 2a). De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, tel. 93 302 51 29
  • Per internet: fundipau.org/botiga  (les entrades es podran recollir el mateix dia del concert, a la Basílica del Pi, a partir de les 19.30 h.). Aquesta opció ja ha estat desactivada!
  • A la Basílica de Santa Maria del Pi. De dilluns a divendres de 10 a 18h.

També es podran comprar el mateix dia del concert a partir de les 19.30 h a la porta de la Basílica del Pi.

Les persones que conserveu l’entrada del concert del 5 de maig que es va haver d’ajornar, la podreu fer servir el 24 de novembre.

Preu de l’entrada: 15 €

Els beneficis del concert es destinaran a la tasca per la pau i el desarmament de FundiPau.