Entitats, institucions i personalitats que donen suport al TCA

Col·lectius que es fan sentir:

Supervivents de la violència armada
La veu dels supervivents de la violència armada ha ocupat el centre de tots els esforços globals a favor d’un Tractat sobre Comerç d’Armes. La seva existència constitueix la base de les negociacions i ha sigut determinant en l’èxit del Tractat. Més informació.

Parlamentaris
Els parlamentaris poden actuar com a defensors, legisladors, valedors de la confiança pública, a més de fer-ho com a individus ètics. Armes sota Control va promoure una Declaració Parlamentària Global per al Tractat sobre Comerç d’Armes. Més informació.

Líders i organitzacions religioses
Els líders i les comunitats religioses també van tenir un paper fonamental en els esforços que es van fer perquè el Tractat sobre Comerç d’Armes sigui un èxit. Sovint van ser els primers en reconèixer i fer sentir la seva veu sobre l’impacte devastador de l’ús irresponsable d’armes en les seves comunitats i al deure moral de regular el comerç d’aquests mortífers artefactes. Més informació.

Professionals de la medicina
Els metges són els que tracten en primera persona les conseqüències humanes de la violència armada i van contribuir a convèncer els Estats a comprometre’s amb un Tractat sobre Comerç d’Armes fort, orientat en l’atenció dels aspectes humanitaris. Més informació.

Implica’t