06/05/2022

Jordi Armadans deixarà la direcció de FundiPau a l’estiu

Properament s’obrirà el procés de selecció per cobrir la plaça

Comunicado en castellano

El director de FundiPau, Jordi Armadans, clourà en els propers mesos la seva etapa al capdavant de l’entitat després d’anys intensos de treball per la pau, el desarmament, la noviolència i la resolució pacífica de conflictes. Politòleg i periodista, Armadans, ha impulsat FundiPau en la seva tasca d’educació i sensibilització per la pau, en múltiples campanyes de desarmament i control d’armes, i en incomptables iniciatives de promoció de la cultura de pau, tant a casa nostra com en l’àmbit internacional.

Jordi Armadans: “Ha estat un immens plaer viure aquests anys apassionants a FundiPau, al costat d’un grup humà magnífic (equip tècnic, patronat, activistes i voluntaris) i procurar fer tota la feina possible. Entre altres coses, promovent diverses accions de sensibilització i educació per la pau, impulsant estructures i compromisos per una política pública de pau a Catalunya, avançant cap a un major control del comerç d’armes a l’Estat espanyol, donant suport a actors i iniciatives de pau en diversos conflictes arreu del món i participant activament en les campanyes internacionals de desarmament que han assolit fites i consecucions impensables tot just fa 25 anys. Però són molts anys ja, i és moment que altres persones prenguin el relleu i amb energies renovades impulsin l’entitat i el treball per la pau, que tanta falta fa.”

Anunci de petit comiat – Apunt al blog Malgrat tot de Jordi Armadans

Carme Suñé, presidenta de FundiPau: Tot i que ens en sap molt de greu, entenem i respectem la decisió del Jordi de deixar la direcció de FundiPau. Li agraïm immensament la seva dedicació incondicional i el seu compromís amb l’entitat i amb la tasca d’avançar cap a un món lliure de violències i en pau. La seva qualitat humana, generositat i expertesa professional han estat el motor de la seva feina al llarg d’aquests anys al capdavant de FundiPau i la seva capacitat per generar i comunicar discurs han contribuït a convertir-la en una de les entitats de pau més reconegudes a casa nostra. Ara ens toca agafar el seu relleu i seguir treballant per la pau amb estímuls nous i noves idees però sense renunciar a l’esperit que, des dels seus inicis, hem anat cultivant juntes aquesta gran família que som FundiPau, i a la qual, estem convençudes, el Jordi continuarà vinculat. Un agraïment immens, Jordi!

Properament s’obrirà el procés de selecció per cobrir la plaça de direcció de FundiPau que es farà efectiva a l’estiu.

Ajuda'ns a fer-ne més difusió