Una persona pot marcar la diferència (Raoul Wallenberg)

Les aportacions regulars que rebem de persones com tu són imprescindibles per contribuir a construir alternatives al sistema militarista actual i per consolidar una pau quotidiana a casa nostra.

Si vols, també pots fer una aportació puntual de l’import que et vagi bé. Totes les col·laboracions ens permeten mantenir i fer créixer la nostra contribució per un món lliure de violències.

Què fem amb el teu suport?

Amb la teva col·laboració regular duem a terme activitats d’educació i promoció de la cultura de pau i la noviolència i campanyes de desarmament. De tot plegat en rebràs informació puntual i el teu suport comptarà activament en les nostres accions d’incidència política. 

També ens agradarà conèixer el teu parer per tal de millorar la nostra tasca. 

I recorda que pots recuperar fins el 80% del teus donatius en la declaració de la renda. Això vol dir que fent una aportació de 100€, el cost real del donatiu serà de 20€.

Omple aquest formulari per fer-te col·laborador/a
Quota
Peridiocitat
Dades opcionals
Assegurem el tractament confidencial d’aquesta informació, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP). En qualsevol moment podeu sol·licitar modificar les vostres dades o que aquestes siguin esborrades dels nostres arxius adreçant-vos a nosaltres per escrit a través del correu info@fundipau.org.