Objecció fiscal

L’Estat espanyol destinarà 27.617 milions d’euros al manteniment de l’exèrcit i la seva estructura militar, segons els PGE del 2023. És a dir, un augment del 11,28 % respecte l’any anterior.

Si no vols que els teus impostos es destinin a despesa militar i fas Objecció Fiscal et proposem que dediquis els diners alliberats, a la tasca per la pau i el desarmament que duem a terme a FundiPau.

L’objecció de consciència a la despesa militar o Objecció Fiscal és un acte de desobediència civil, és negar-se a col·laborar amb l’Estat en la preparació de les guerres i en el manteniment de l’estructura militar. Es tradueix en desobediència activa en el moment de fer la declaració de la renda.

Com es fa l’objecció fiscal? Segueix aquesta guia pràctica.

Què fem amb el teu suport?

Amb la teva col·laboració duem a terme activitats d’educació i promoció de la cultura de pau i la noviolència i campanyes de desarmament. De tot plegat en rebràs informació puntual i el teu suport comptarà activament en les nostres accions d’incidència política. 

Si vols, també pots fer un donatiu puntual o regular de l’import i periodicitat que et vagi bé. Això ens permetrà mantenir i fer créixer la nostra contribució per un món lliure de violències.

Omple aquest formulari
Dades opcionals
Sexe
Dades de pagament
Fes un ingrés al número de compte: ES08 3025 0017 4114 0002 8427 (Caixa d’Enginyers)
Assegurem el tractament confidencial d’aquesta informació, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP). En qualsevol moment podeu sol·licitar modificar les vostres dades o que aquestes siguin esborrades dels nostres arxius adreçant-vos a nosaltres per escrit a través del correu info@fundipau.org.