25/04/2023

El 2023 FundiPau complim 40 anys de treball per la pau, la noviolènica i el desarmament.

Durant tots aquests anys hem dut a terme incomptables activitats d’educació i sensibilització per la pau, d’incidència política i activisme en campanyes pel desarmament i el control d’armes, tant en l’àmbit català i espanyol com en l’internacional, i de suport a processos i actors de pau. I hem contribuït a l’assoliment de fites rellevants.

En el trajecte ens heu acompanyat i ens acompanyeu moltes persones amb diversos graus de compromís i implicació però totes convençudes de la necessitat de treballar per una opinió pública ben informada i activa, capaç de generar els canvis necessaris per erradicar la violència com a forma de relació entre les persones i els pobles.  

Per celebrar l’aniversari i alhora per encarar els nous reptes que planteja el segle XXI, hem preparat un seguit de materials que posem a la vostra disposició.

I, com podeu comprovar, tant aquests nous materials com tota la nostra activitat es troben en una nova web, amb un disseny actualitzat i més intuïtiu. 

Proposta ideològica de FundiPau ‘Cap a un món en pau’

La pau és un resultat, no un fet casual, ni es pot aconseguir d’un dia per l’altre. S’ha de construir, i això vol dir treballar en les condicions que l’han de fer possible. En el context del quarantè aniversari actualitzem la nostra proposta ideològica per avançar ‘Cap a un món en pau’.

Càpsules de vídeo ‘10 horitzons de pau’

El treball per la pau i la seguretat humana és indestriable de la tasca per assolir una justícia global que cal abordar des de molts àmbits i espais. En aquestes càpsules de vídeo n’abordem deu que considerem imprescindibles. Són 10 horitzons de pau que trobareu en aquesta llista de reproducció:

Ajuda'ns a fer-ne més difusió