Còmic per la pau

Es tracta d’un còmic-book, que conté les 25 idees del document Cap a una cultura de pau. 25 arguments: “Aquest còmic que tens entre les mans pot ser perillós. Potser et farà pensar. Conté 25 idees que ens poden ajudar a construir una Cultura de Pau i 25 magnífiques pàgines a tot color plenes d’enginy, il·lustrades per 25 dels millors humoristes gràfics del nostre país i alguns de fora. Compte! Et podria fer canviar de parer… i podries començar a pensar que la pau és possible“.

Amb aquest text, la contraportada del llibre Seriosament…25 arguments per la pau en còmic, convida al possible lector a endinsar-se en les pàgines del llibre que té entre les mans.

Il·lustrades en pàgines din A4 i a tot color pels següents humoristes gràfics: Cesc, El Gat Invisible, Máximo, Josep Maria Queralt, Daniel, Félix, Jap, Ferreres, Forges, Monteys, Ricardo Jurado, Ventura i Coromina, Álex Fito, Fer, Minoves, Toni, Romeu, Bié, Azagra, Nando, José Luís Martín, Krhan, Jan, Jordi Soler i Calpurnio.

Adquisicions: al local de FundiPau o compra per correu a través de la botiga de la nostra web: 12 € + 3 € de despeses d’enviament. Total: 15 €

Versió en cartells: Es tracta d’una nova versió del llibre, pensada especialment per al seu ús a escoles i centres educatius com a ajut per a la difusió de la cultura de pau, com a exposició. Els cartells tenen 38 cm d’amplada i 66 cm d’alçada i estan impresos a tot color. El preu de la col·lecció completa (26 cartells) és de 110 €. En cas de compra per correu, cal afegir-hi 6 € de despeses d’enviament.

Aquests recursos estan disponibles de forma gratuïta. Vols col·laborar per fer-los possible?