05/05/2021

Renovació del patronat de FundiPau

Andreu Gusi i Toni Viader, nous patrons de l’entitat

El mes d’abril del 2021 s’ha fet efectiva la renovació de part del patronat de FundiPau. El màxim òrgan representatiu de l’entitat ha incorporat dos nous membres al seu equip: l’Andreu Gusi i el Toni Viader, a qui donem la benvinguda i agraïm la seva disponibilitat.

Al seu torn, Albert Caramés i Francesc Vilurbina deixen el seu lloc al patronat després de més de set anys de col·laboració i des de FundiPau els agraïm també la seva implicació i aportacions durant tot aquest temps.

Andreu Gusi és economista i compta amb una llarga trajectòria de gestió en diverses ONG del sector humanitari i la recerca mèdica. En aquests moments és el director executiu de la European Society for Blood and Marrow Transplantations (EBMT) a Barcelona.

Toni Viader ha estat vinculat a FundiPau des de l’any 1998, realitzant projectes d’educació per la pau i sensibilització així com disseny de materials comunicatius i digitals. És membre fundador de la cooperativa La Juganera, que promou els jocs de taula com a lleure sa i educatiu, amb projectes com la botiga JugarXJugar Girona i és expert en Aprenentatge Basat en Jocs.

Així doncs, l’actual Patronat de FundiPau està format per:

Antoni Soler (president), Carme Suñé (vicepresidenta), Montserrat Arbós (secretària), Maria Carme Bernat, Joana Galindo, Andreu Gusi, Miquel Insausti, Oriol Jiménez, Francesc Xavier Martí, Enric Masllorens, Gemma Pinyol i Toni Viader (vocals).

 

Ajuda'ns a fer-ne més difusió