Com impacta la covid-19 en conflictes oblidats i en poblacions vulnerables?
N’hem parlat amb amb Carme Suñé, vicepresidenta de FundiPau i membre de Tadamon (Síria); Pamela Urrutia: analista de conflictes de l’Orient Mitjà a l’Escola de Cultura de Pau (el Iemen); Txell Feixes, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a l’Orient Mitjà (el Líban); Gemma Pinyol-Jiménez, directora de Polítiques Migratòries a Instrategies (població refugiada) i Blanca Garcés, investigadora de l’Àrea de Migracions del CIDOB (població migrant)
Amb la presentació i moderació de Jordi Armadans, director de FundiPau.
La pandèmia de la covid-19 ha alterat la vida de milers de milions de persones arreu del planeta. La mobilitat, els llocs de treball, l’ensenyament, les relacions socials, les cures, l’economia… tot s’ha hagut d’adaptar per tal de mirar de controlar la propagació del virus i evitar col·lapsar els serveis sanitaris.
Però, abans de l’arribada d’aquesta crisi sanitària, milions de persones ja vivien en una situació de crisi humanitària. Per conèixer i analitzar els efectes de la pandèmia en les persones refugiades, migrants o en contextos de guerra, el dia 6 de maig de 2020, FundiPau vam organitzar aquesta taula rodona en línia.