DENIP 2013

Proposta a les escoles adreçada al tercer cicle de primària, a l’ESO i a batxillerat: reflexionar amb l’alumnat sobre el greu problema que representa la presència massiva i el descontrol de les armes al món, un factor que dificulta enormement la consecució de la pau.

Proposta didàctica
Mapa
Digues la teva pel control de les armes

El motiu de la proposta és que el 2013 serà un any clau per a l’aprovació d’un Tractat sobre Comerç d’Armes que frenaria el descontrol actual en la compra i venda d’armament. Del 18 al 28 de març, els 193 estats del món, reunits en una conferència diplomàtica a les Nacions Unides, a Nova York, han d’aprovar el text que ho faci possible. La proposta pel DENIP que fa FundiPau pretén recollir el màxim nombre possible d’arguments en favor de controlar les armes. Aquests arguments s’enviaran a la campanya internacional Armes Sota Control, de la qual és membre FundiPau, i a les Nacions Unides.

Activitats del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El mapa permet veure, d’un cop d’ull, la quantitat d’activitats que es fan a casa nostra pel DENIP. Crear un arxiu històric per saber què han fet altres centres i agafar idees de cara posteriors edicions.

Aquests recursos estan disponibles de forma gratuïta. Vols col·laborar per fer-los possible?