DENIP 2014

Proposta de treball per a les escoles, adreçada al tercer cicle de primària i a l’ESO per reflexionar amb els alumnes sobre les greus conseqüències humanitàries que comportaria l’explosió d’una arma nuclear i sobre la necessitat de prohibir aquestes armes d’una vegada i per sempre.

Proposta didàctica
Mapa
No més riscos: prohibim les armes nuclears!

El motiu de la proposta és que la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN), de la qual FundiPau som membres, està impulsant la creació d’un tractat que prohibeixi aquest armament. Una fita molt important d’aquest procés és la conferència que es farà a Mèxic els dies 13 i 14 de febrer del 2014. Convocada pel govern mexicà amb el suport de la ICAN, la trobada ha de servir per implicar el major nombre possible de països en aquest ambiciós objectiu. Amb aquesta proposta pel DENIP, volem recollir el màxim nombre possible d’arguments a favor de la prohibició de les armes nuclears per part dels nois i noies. Els arguments que recopilem, els inclourem en el material de sensibilització que farem servir de cara a la conferència de Mèxic.

Activitats del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El mapa permet veure, d’un cop d’ull, la quantitat d’activitats que es fan a casa nostra pel DENIP. Crear un arxiu històric per saber què han fet altres centres i agafar idees de cara posteriors edicions.

Aquests recursos estan disponibles de forma gratuïta. Vols col·laborar per fer-los possible?