DENIP 2015

Us proposem a les escoles i instituts un ventall d’activitats de reflexió, artístiques i també lúdiques perquè pugueu escollir la que més s’adapti a cada centre i a cada curs. Totes elles giren al voltant dels continguts de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN), de la qual FundiPau som membres.

Proposta didàctica
Mapa
Fem pinya per prohibir les armes nuclears

El motiu de proposar-vos aquesta temàtica és el fet que ICAN està treballant de forma molt intensa i efectiva per aconseguir un tractat que prohibeixi les armes nuclears d’una vegada i per sempre. De moment està aconseguint la complicitat de molts països però cal que tots facin pinya per convèncer els 9 Estats que tenen armes nuclears per tal que també s’impliquin i acabin eliminant definitivament aquestes armes del planeta. Des de la campanya estem convençuts que tothom té un paper a jugar en aquesta cursa cap al desarmament nuclear. També els nois i noies i els seus mestres i professors podeu contribuir a canviar l’opinió pública i influir així en la visió dels líders polítics en el tema de les armes nuclears.

Activitats del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau

El mapa permet veure, d’un cop d’ull, la quantitat d’activitats que es fan a casa nostra pel DENIP. Crear un arxiu històric per saber què han fet altres centres i agafar idees de cara posteriors edicions.

Aquests recursos estan disponibles de forma gratuïta. Vols col·laborar per fer-los possible?