28/02/2024

Enric Masllorens, nou president de FundiPau

Aquest mes de març, Enric Masllorens, membre de FundiPau des de l’any 1983, assumeix la presidència del patronat de l’entitat. Aquest canvi es va aprovar en la reunió del màxim òrgan de govern de FundiPau, el dilluns 12 de febrer del 2024.

Enric Masllorens: Soc ben conscient de l’especial sensibilitat, il·lusió i dedicació que demana la presidència de FundiPau en aquests moments, però confio plenament en la solidesa de la Institució per trobar el suport positiu que necessito per presidir i impulsar aquest projecte conjuntament amb el vostre suport i proximitat. És així com projecto el futur, amb il·lusionada esperança dipositada en aquest repte que significa obrir una nova etapa que emprenc amb entusiasme.


Masllorens substitueix Carme Suñé, presidenta des del 2021 i que es manté al patronat de FundiPau: Vull agrair-vos el suport i l’estima personal que m’ha arribat de molts de vosaltres, des del patronat, a l’equip tècnic, voluntaris i la base social. M’he sentit molt acompanyada i valorada humanament i professional. Moltes gràcies a totes i a tots. Presidir una entitat com la nostra és un privilegi i un honor. Un privilegi perquè et permet l’accés a determinats esdeveniments i espais i un honor perquè ho fas en representació d’un col·lectiu que sents al darrere i que aprecies.

Enric Masllorens

Nascut l’any 1958, és llicenciat en Ciències Geològiques i doctor en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. S’ha dedicat professionalment a la docència i ha estat director de diversos centres educatius i escoles universitàries. També ha dirigit l’Editorial Cruïlla. Ha estat vinculat i compromès amb diverses organitzacions de l’àmbit cultural i social entre les quals, el Centro UNESCO Catalunya, del qual va ser president. És membre de FundiPau des del 1983.

L’actual patronat de FundiPau està format per Enric Masllorens (president), Carme Suñé (vicepresidenta), Miquel Insausti (secretari), Andreu Gusi (tresorer) Maria Carme Bernat, Gabriel Garroum, Míriam Juan-Torres, Xavier Martí, Gemma Pinyol-Jiménez i Antoni Soler (vocals).

Ajuda'ns a fer-ne més difusió