‘Històries en primera persona’, conversa amb Carmina Balaguer i Plàcid Garcia-Planas, guanyadors del XVIII Memorial Joan Gomis

El dimecres 29 de novembre, el Col·legi de periodistes de Catalunya, acollirà la conversa amb les dues persones guardonades amb el XVIII Memorial Joan Gomis de Periodisme Solidari. Durant l’acte se’ls farà el lliurament del guardó.

L’obra guanyadora és el reportatge “Maestras rurales, las madres ocultas de los cerros”, de la periodista Carmina Balaguer Montón, publicat a National Geographic.

En la modalitat de trajectòria, el guardonat és el periodista Plàcid Garcia-Planas, un referent del periodisme i el reporterisme.

Més informació de l’obra i la persona guardonades

L’entrada és lliure i en acabar se servirà un petit refrigeri als assistents.

Convocants del premi

El Memorial Joan Gomis el convoquen Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou. El premi es convoca amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, i compta amb el suport del Fons Català de Cooperació.

Detalls de l'esdeveniment

Dia

Dimecres, 29 de novembre del 2023

Hora

18.30 h

Lloc

Sala d'actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. de Catalunya, 10, Barcelona)