Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
17/03/2022

‘Armes nuclears #MaiMés!’

76 anys després de les bombes d’Hiroshima i Nagasaki, les armes nuclears continuen sent una amenaça per a la humanitat i el planeta. L’entrada en vigor del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears, el 22 de gener del 2021, és un primer pas necessari per avançar cap a la seva erradicació, però cal aconseguir que s’hi sumin més països, entre els quals els membres de l’OTAN.

Per això és imprescindible que la ciutadania sigui conscient del perill que representa que al món encara hi hagi 13.080 armes nuclears en mans de nou països, i que reclami als governs que se sumin al Tractat.

L’exposició ‘Armes nuclears #MaiMés!’ de FundiPau, vol contribuir a aquesta sensibilització fent repàs als terribles efectes que ha causat l’armament nuclear, a la tasca de la societat civil organitzada per prohibir-lo i als reptes pendents.

Fins ara s’ha pogut veure a Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia, Granollers, Sant Adrià del Besòs, Lloret de Mar, i Lliçà de Vall

Si esteu interessats a portar l’exposició al vostre municipi consulteu la disponibilitat, preu i condicions a sserrano@fundipau.org – 93 302 51 29.

L’exposició compta amb el suport de: