FundiPau

I Jornada Alfons Banda

Tres campanyes per al control i l’abolició de les armes

Podem evitar que es venguin armes a conflictes com el de Síria? És possible prohibir les armes nuclears? Es pot prevenir el desenvolupament de robots assassins? Us convidem a debatre sobre aquests i altres temes amb els màxims representants internacionals de les tres principals campanyes de desarmament i control d'armes.

Dijous 26 de maig de 2016, 19.00 h a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix, 7, Barcelona)

Amb Allison Pytlak, de la campanya Armes sota Control, Beatrice Fihn, de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears, Thomas Nash, de la Campanya Aturem els Robots Assassins i la participació del president de FundiPau, Xavier Masllorens. Moderarà l’acte el periodista i analista internacional, Rafael Vilasanjuan.

Invitació

---

El debat sobre les armes nuclears torna a les Nacions Unides

Fins el 13 de maig, la seu de les NNUU de Ginebra acull la segona sessió del Grup de Treball Obert sobre armes nuclears creat per l’Assemblea General el desembre del 2015.

Durant dues setmanes els delegats de més d’un centenar de països hauran debatut sobre com hauria de ser un tractat de prohibició i sobre la possibilitat d’iniciar un procés diplomàtic el 2017 per fer-lo possible.

Seguiment dels avenços de la reunió del grup de treball  

FundiPau

FundiPau
Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a
08018 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org