Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
18/10/2011

Eleccions Generals 2011 – Propostes de pau per a les eleccions del 20 de novembre

La Fundació per la Pau ha lliurat als partits polítics el document Propostes per al foment de la pau, el desarmament i la resolució pacífica dels conflictes. 13 reptes que ens cal abordar – 13 compromisos que ens cal adoptar. Amb aquest document la Fundació vol insistir a les diferents formacions sobre la necessitat de duu a terme polítiques que inverteixin en afavorir la convivència i la pau.

El document, aborda temes com la necessitat de reduir de forma significativa la despesa militar, garantir el compliment estricte de la Llei de Comerç d’Armes, donar un suport ferm i explícit a les diferents normatives i processos internacionals per al control i la prohibició de diferents tipus d’armaments, la desmilitarització de l’ensenyament, i el suport a un procés de pau al País Basc que posi fi a la violència, entre d’altres.

Jordi Armadans, director de la Fundació per la Pau: “Tant el context actual de crisi econòmica, com les revoltes ciutadanes del món àrab i d’arreu fan palès que tant la política com l’economia han de tenir com a principals objectius facilitar una vida digna, justa, lliure i en pau per a totes les persones”.

Aquí podeu consultar el document Propostes per al foment de la pau, el desarmament i la resolució pacífica dels conflictes.