Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
19/07/2005

Suport al Tractat Internacional sobre Comerç d’Armes

Durant gairebé dos anys, la campanya Armes Sota Control ha estat pressionant el Govern espanyol perquè s’adhereixi a la iniciativa per un tractat internacional per al control del comerç d’armes. Finalment, l’Estat espanyol s’uneix a la iniciativa mundial després que s’hagin afegit una vintena de països de totes les regions del món, entre ells Gran Bretanya, França, Alemanya, Holanda, Kenya, Brasil, Cambotja o Finlàndia.

Precisament, la setmana passada Amnistia Internacional i Intermón Oxfam havien organitzat un acte a Madrid en el qual van lliurar un calendari gegant al Palau de la Moncloa, que simbolitzava un any de retards en els compromisos del Govern espanyol en matèria de control d’armament.

Ara, la campanya esperan que el Govern presenti com més aviat millor al Congrés un projecte de Llei que asseguri el control i la transparència en les exportacions espanyoles d’armament i material de defensa, així com els avenços de la discussió internacional sobre el futur tractat, explicant quines accions està desenvolupant per impulsar la seva elaboració.

Web de la campanya