Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
21/04/2009

XIX Trobada de Barcelona: reserva’t el 28, 29 i 30 de maig

La Fundació per la Pau i Justícia i Pau organitzen la XIX edició de la Trobada de Barcelona que versarà sobre el tema “Europa i les armes”. Durant tres dies, experts de l’àmbit nacional i internacional debatran sobre els reptes de seguretat a Europa.

La Trobada de Barcelona es farà els dies 28, 29 i 30 de maig, a la sala d’actes de l’edifici “França” de la Universitat Pompeu Fabra i comptarà amb la participació de polítics, investigadors de centres de recerca, i representants d’organitzacions de pau.

El debat se centrarà en quins han de ser els valors de l’Europa que s’està construint, analitzarà els diferents discursos polítics que la defineixen actualment i debatrà sobre quins són els seus reptes de seguretat. Davant la defensa manifesta de l’armamentisme i el militarisme per part d’alguns estats, el moviment per la pau europeu insisteix que el desarmament i l’establiment d’una cultura de pau són el millor camí per a la seguretat humana.

Coincidint amb la trobada, la ENAAT (European Network Against Arms Trade) celebra la seva trobada anual a Barcelona. Aprofitant aquesta reunió, el dia 30 es farà un Seminari conjunt entre la ENAAT i els representants del moviment per la pau participants a la Trobada de Barcelona.

Programa i inscripcions.

La participació a la trobada és gratuïta però cal inscripció prèvia.