‘Construïm la pau, de les ciutats al món’

Demà dijous, 20 de febrer, es presenta aquesta campanya que demana el compromís dels municipis amb l’abolició nuclear. Hi participarà Setsuko Thurlow, supervivent del bombardeig atòmic d’Hiroshima i guardonada amb el Nobel de la Pau el 2017 en nom d’ICAN, Jordi Armadans, director de FundiPau, i Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau a Catalunya i Europa, a més d’altres membres de la campanya.

Dimecres 20 de febrer, a les 12 h
Sala Martí l’Humà del MUHBA
(plaça del Rei, s/n, Barcelona)

ciutatsdepau.org

---

Cicle Defensores dels Drets Humans – Síria

El dimecres, 26 de febrer, tindrà lloc la segona sessió d’aquest cicle per conèixer la tasca de defensores dels drets humans en diferents països. Nour Salameh, siriana, activista pels drets humans i professora del Màster en Estudis Àrabs Contemporanis de la UAB, conversarà amb Lurdes Vidal, analista i cap de l’Àrea del Món Àrab i Mediterrani de l’IEMed. L’acte el presentarà la Carme Suñé, vicepresidenta de FundiPau.

Dimecres 26 de febrer, a les 19 h
Centre Cívic Casa Golerichs
(Gran Via de les Corts Catalanes, 491, Barcelona)

---

Gazoline al TNC – postfunció amb FundiPau

El dissabte, 22 de febrer, després de la representació de Gazoline, es farà un col·loqui postfunció que comptarà amb la participació d’Antoni Soler Ricart, president de FundiPau, i Blanca Garcés, investigadora sobre migracions i coordinadora d’investigació del CIDOB. L’obra retrata la situació d’ofec i manca de perspectives de futur de molts joves, néts d’immigrants, que se senten estrangers al seu país. Una situació que pot provocar reaccions violentes.

FundiPau
Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a
08018 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org