FundiPau

107 països aposten per la prohibició de les armes nuclears

La Conferència de Revisió del Tractat de No Proliferació nuclear (TNP) ha finalitzat sense assolir cap acord per avançar vers el desarmament. Malgrat aquest fracàs, més d’un centenar de països s’han adherit al “Compromís Humanitari”, un document que proposa estigmatitzar, prohibir i eliminar les armes nuclears, atès el seu impacte humanitari inacceptable.

---

Espai Alfons Banda

Us convidem a visitar aquesta nova secció de la nostra plana web on trobareu una selecció de textos, d’àudios i de vídeos que recullen el pensament i les reflexions de qui fou el fundador de la Fundació per la Pau, l’any 1983. El nostre objectiu és que el llegat de l’Alfons estigui a l’abast de tothom.

---

Butlletí 109

Ja ha sortit el Butlletí de Primavera 2015 de FundiPau.

En aquest número parlem del debat internacional al voltant de les armes nuclears i de les accions que duem a terme des de FundiPau, fem balanç del cicle de converses Cafè & Pau i us acostem les propostes de pau que hem fet arribar als partits polítics, entre altres temes.

A la contraportada parlem amb la pedagoga Marta Burguet i el neurocientífic David Bueno sobre les noves perspectives de l’educació per la pau.

FundiPau

FundiPau
c/ Casp, 31, 2n 1a A
08010 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29 

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org