FundiPau

Antoni Soler, nou president de FundiPau

Agafa el relleu a Xavier Masllorens

“Assumeixo el càrrec, conscient d’heretar una obra ingent, feta gràcies a l’esforç i al treball de molts i amb la il·lusió d’atansar-nos una mica més cap aquest horitzó on la guerra no serà més que un mal record del passat, que ens avergonyirà. Mentrestant, cada mort evitada, cada vida dignificada ja justifica la nostra feina.”

Aquesta setmana el patronat de FundiPau ha canviat de president, ha renovat càrrecs i ha incorporat nous membres. Els agraïm a tots la seva implicació i emprenem amb il·lusió la nova etapa.

---

Obriu fronteres:
volem acollir!

Manifestació, diumenge 19 de juny, a les 18 h a la Plaça Universitat de Barcelona

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades més de 100 entitats s’uneixen per convocar a una gran concentració per denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur.

Si voleu venir-hi amb FundiPau hem quedat a les 17.30 h a la porta principal de l’edifici històric de la UB a la Plaça de la Universitat per anar-hi plegats.

---

Armes nuclears al món:
menys però més modernes

La reducció de l’armament nuclear es manté lenta mentre creixen els nivells d’inversió

Estocolm. L’Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) publica avui les seves dades anuals sobre forces nuclears que destaquen les tendències i l’evolució actuals en els arsenals nuclears mundials. Les dades mostren que, mentre que el nombre global d’armes nuclears continua davallant, cap dels estats amb armament nuclear està preparat per renunciar als seus arsenals en un futur previsible.

FundiPau

FundiPau
Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a
08018 Barcelona
info@fundipau.org
Telèfon: 93 302 51 29

 

Per a altes i baixes a la llista de distribució, envia'ns un missatge a info@fundipau.org