Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
27/09/2018

1 d’octubre i Més. Barcelona Ciutat de Drets

L’Ajuntament de Barcelona i les entitats de la Campanya ‘Demà Pots Ser Tu’ (Institut Català de Drets Humans, Novact, Iridia, FundiPau i Òmnium) organitzem un cicle d’activitats al voltant de l’aniversari de l’1-O per tal d’evocar, rememorar, denunciar i recosir.

Les activitats es faran a La Model de Barcelona, des de dijous 27 de setembre al vespre (inauguració a les 19 h), fins el diumenge 30 de setembre. Pel que fa a les exposicions es podran visitar fins el 16 d’octubre, data en què es complirà un any de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’objectiu es oferir a la ciutadania un espai on debatre i reflexionar al voltant del significat, les causes i les conseqüències de l’1 d’octubre de 2017, data que marca un abans i un després en la vida política i social de Catalunya i també de la seva capital, Barcelona.

Els actes comptaran amb la participació, entre d’altres, del Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel, els periodistes David Fernández, Jordi Évole i Cristina Fallaràs, els filòsofs Marina Garcés i Santiago Alba Rico, l’escriptor Jordi Amat, i la periodista i parella de Jordi Cuixart, Txell Bonet.