Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
14/11/2016

Acte de lliurament del Memorial Joan Gomis

El dijous 1 de desembre es farà el lliurament de premis de l’XI Memorial Joan Gomis als dos guanyadors, Sílvia Melero en la categoria de reportatges i al programa Solidaris de Catalunya Ràdio per la seva trajectòria.

Lliurament de l’XI Memorial Joan Gomis

Dia: 1 de desembre de 2016
Hora: 19 h
Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull (c/ Valldonzella, 12)
Participants: els guanyadors Sílvia Melero i Adrià Bas. Durant l’acte en Miquel Peralta i l’Emili Pacheco entrevistaran els guanyadors i es projectaran d’imatges preses durant la realització de l’obra periodística guanyadora, “La vida (invisible) bajo el plástico”, i de la producció de Solidaris.

Guanyadors del Premi

En la categoria d’obres periodístiques, s’ha premiat el reportatge “La vida (invisible) bajo el plástico”, de la periodista Silvia Melero, publicat el 4 de febrer a Revista 21. Mostra una
problemàtica molt propera, alhora que desconeguda: la situació d’injustícia i semi-esclavatge en què viuen els immigrants que treballen les grans extensions de cultiu dels hivernacles d’Almeria.

En la modalitat de trajectòria periodística, es reconeix la tasca del programa de Catalunya Ràdio, Solidaris. Es tracta d’un programa amb més de vuit anys en antena, que dóna veu a institucions, col·lectius i persones que lluiten en favor de la justícia social i els drets humans, tasca que els ha fet viatjar arreu del món.

El Memorial Joan Gomis el convoquen Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau la Facultat de Comunicació Blanquera i les revistes Foc Nou i El ciervo, amb el suport del Fons Català de Cooperació.