Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
21/09/2011

Curs d’Introducció a la Pau i els Conflictes On line

La Fundació per la Pau llança aquesta proposta el Dia Internacional de la Pau

Avui se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Pau, decretat per les Nacions Unides. Coincidint amb aquesta commemoració, la Fundació per la Pau llança el Curs d’Introducció a la Pau i els Conflictes.

Per tal d’afavorir que el màxim nombre possible de persones hi puguin participar la Fundació per la Pau ha optat per fer el curs on line. Així, sense la limitació dels horaris ni de l’espai, la versió a distància permetrà a tothom que s’hi inscrigui seguir els continguts temàtics on i quan vulgui durant els tres mesos que dura el curs.

El curs ofereix un total de 9 mòduls temàtics sobre les qüestions més rellevants per introduir-se en els fonaments de la cultura de pau, abordar algunes de les problemàtiques actuals -conflictes armats, militarisme, injustícies, etc.- i les eines que tenim per fer avançar les opcions de pau: el treball del moviment, la tasca educativa o les campanyes de desarmament.

Els professors són persones vinculades a la Fundació per la Pau amb una llarga trajectòria i experiència en diversos camps de treball per la pau.

Podeu consultar el programa, el professorat i inscriure-us al curs aquí.