Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
13/02/2019

Jornada Alfons Banda

Jornada Alfons Banda.
Construint esperança en un temps inquietant.
Com abordar el moment actual des de la cultura de pau i els drets humans?

Què ens espera en els propers temps? Quines són les tendències? Torna la Guerra Freda? Patirem una nova cursa armamentística? Per què creix la política de l’odi? Com és que el masclisme i el racisme es resisteixen a desaparèixer? Tindrem un món més militaritzat però menys segur? Què podem fer davant la retallada de drets i llibertats que patim al país, a Europa, al món? Com ens cal afrontar-ho, tot plegat?

Són preguntes que totes i tots ens fem i que abordarem en una taula rodona el divendres 22 de febrer, a les 19 h, al CCCB de Barcelona (Aula 1).

Per compartir una bona estona, per escoltar-nos, per parlar de FundiPau, per recordar algunes reflexions de l’Alfons i, sobretot, per abordar el moment que vivim comptarem amb David Fernàndez (periodista, activista, exdiputat), Judit Carrera (politòloga, directora general del CCCB), Antoni Gutiérrez-Rubí (assessor de comunicació, director d’Ideograma) i Carme Colomina (periodista, analista en relacions internacionals) que conversaran amb Jordi Armadans, director de FundiPau.

L’acte, presentat pel president i la vicepresidenta de FundiPau, Antoni Soler i Carme Suñé, acabarà amb una lectura de textos de l’Alfons Banda. Ara que fa 5 anys que ens va deixar, volem amarar-nos del seu tarannà dialogant, la seva inquietud intel·lectual i la seva esperança.

Perquè els temps són inquietants però hem de poder construir futurs millors.