Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
04/06/2019

Kalimat (paraules)

Divendres, 14 de juny de 2019, a les 20.30h al pati del Centre Cultural (Plaça 1r homenatge a la Vellesa)

Kalimat (paraules). La veu de persones refugiades, a la Quinzena Solidària de Sant Sadurní d’Anoia

En el marc de l’11a Quinzena Solidària que es convoca al voltant del Dia Mundial de les Persones Refugiades, el grup de teatre sadurninenc Bromes a Part i FundiPau proposen apropar-se a les persones refugiades escoltant les seves experiències.

Els actors i actrius de Bromes a part cediran la veu a cinc homes i a cinc dones que el 2016 estaven refugiades al camp de Nea Kavala, al nord de Grècia i que relaten la seva experiència.

Els autors dels textos són Ahmed Al Hamso, Fàtima Faraj, Ghadir Ghadir, Khamissa Hussein, Shaenaz Mamo, Bakher Mohamad, Mahmud Mohammad, Manar Mostafa, Hussein Mostafa, Maryam Mostafa.

Kalimat (paraules)

Lloc: Pati del Centre cultural
Hora: 20.30 h
Ho organitza: Bromes a part i FundiPau
Preu: Entrada lliure
Tipus d’acte: Literatura

KALIMAT (paraules) neix fruit d’un taller d’escriptura desenvolupat l’estiu de 2016 pel projecte Paramythádes on els participants van exposar en primera persona la seva situació. A partir d’aquests textos, Helena Tornero en va fer una dramatúrgia que es va representar al TNC.

Des de Bromes a part i FundiPau volem agrair a l’Helena Tornero la possibilitat de representar aquests relats a la Quinzena Solidària de Sant Sadurní.