Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss
18/03/2010

La Fundació per la Pau renova el seu patronat

Dijous, 18 de març de 2010. Aquesta setmana s’ha fet efectiva la renovació de part del Patronat de la Fundació per la Pau. El màxim òrgan representatiu de l’entitat ha incorporat tres nous membres: Antoni Sansalvadó, Carles Solà i Rafael Vilasanjuan. 

Antoni Sansalvadó és doctor en enginyeria industrial i des de 2006 és el president de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona (BAB). Ha presidit empreses de serveis com Àreas, Serunion i Manion 64.

Carles Solà és doctor en química i catedràtic d’enginyeria química de la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre el 1994 i el 2002 va ser rector d’aquesta universitat. Va ser conseller del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació entre el 2003 i el 2006.

Rafael Vilasanjuan és periodista i sotsdirector gerent del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Ha estat director de Metges sense Fronteres Espanya des de febrer de 2004 fins la tardor del 2006 i va ser secretari general de MSF internacional entre el 2000 i el 2004.

A banda de les noves incorporacions, deixen el patronat de la fundació el fins ara vicepresident, Antoni Soler, membre del patronat des de la seva constitució l’any 1983, i Miquel Insausti, vocal.

Teresa Dalmau, fins ara vocal del patronat, passarà a ser-ne la vicepresidenta i Xavier Masllorens n’assumeix la tresoreria

Així doncs, l’actual Patronat de la Fundació per la Pau està format per:

Alfons Banda, president, Teresa Dalmau, vicepresidenta, Francesc Gusi, secretari, Xavier  Masllorens, tresorer, Enric Masllorens, Josep Maria Queralt, Antoni Sansalvadó, Gabriela Serra, Carles Solà, Carme Suñé, Francesc Tubau i Rafael Vilasanjuan, vocals.

Jordi Armadans és el director de la Fundació per la Pau.