Inici || Castellano | English
facebook twitter youtube issuu picasa rss

‘Teléfono rojo. Volamos hacia Moscú’, cinefòrum al Barri de La Llacuna de Barcelona

Dimecres, 15 de maig de 2019, a les 18 h, al Casal de Barri La Llacuna (c/ Bolívia, 49)

Les armes nuclears són encara un perill ben real i una amenaça per a la humanitat i el planeta i la pel·lícula d’Stanley Kubrick ‘Teléfono rojo. Volamos hacia Moscú’ ho posa de manifest.

El dimecres 15 de maig, en el marc del projecte My Dream of Peace, Carme Suné, vicepresidenta de FundiPau i Jaume Alloza, col·laborador de l’entitat, dinamitzaran el cine fòrum al voltant del film de Kubrick i presentaran la Campanya Internacional per l’Abolició de les Armes Nuclears, el Tractat de prohibició assolit el 2017 i el Premi Nobel de la Pau concedit a la campanya.

Aquesta activitat té lloc en el marc del projecte internacional ‘My Dream of Peace’, desenvolupat per la Fundació Friendship Force International, i coordinat a Barcelona per la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona al Districte de Sant Martí.

El projecte dels barris del Districte de Sant Martí l’ha desenvolupat l’alumnat de l’institut Maria Espinalt que ha participat en l’edició d’enguany de l’Audiència Pública de Nois i Noies, que justament tenia com a idea principal ‘Barcelona, ciutat de pau’.

Més informació